Vacanta in Perla Siciliei, Taormina: 182 EUR/pers (zbor, cazare 5 nopti, transfer)

0
Goethe a spus ca „fara a vedea Sicilia, nu-ti poti face o idee despre Italia”. Noi te invitam sa iti faci o idee despre Italia intr-o vacanta de 5 nopti in Sicilia, la inceputul lunii octombrie ,incepand de la 182 EUR/pers cu zbor, cazare si transfer de la aeroport inclus.

Clima: In octombrie, vremea nu este asa torida ca in lunile de vara si conform Wikitravel si Tripadvisor, este recomandat sa vizitezi Sicilia primavara sau toamna,  atunci cand temperaturile sunt mai placute.

Din Taormina se organizeaza excursii zilnice la vulcanul Etna pentru 37 EUR/pers, vezi mai multe detalii aici.

182€
 /pers.
Vacanta Sicilia
Perioadă: 9-14 oct. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Catania
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.