Vacanta in Rhodos in plin sezon! 238 Eur (zboruri si cazare 7 nopti)

0

Inca nu ai planuri pentru la vara? Grecia este intotdeauna o idee buna pentru o vacanta de vara cu atat mai mult daca pentru o saptamana  in Grecia in luna iulie poti plati doar 238 Eur!

In propunerea noastra de mai jos, pentru Rhodos am inclus o optiune de cazare cu rating foarte bun, piscina, balcon si la cateva minute distanta de plaja.

La dus vei ramane o noapte in Atena, astfel ai ocazia sa vizitezi si capitala pentru cateva ore.

 / pers.
Vacanta Rhodos
Perioadă: 19-26 iulie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Atena
ZBOR 1
PLECARE
Atena
Destinatie
Rhodos
ZBOR 2

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  19-26 iulie 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Atena-Rhodos | zboruri operate de Ryanair.
Tarif:  115 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Atena (19-20 iulie):   Cosmos Hotel | Rating 3.7/5 pe Tripadvisor, camera dubla/twin cu baie privata,aer conditionat, aproape de metrou.
Tarif:  30 euro / 1 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Rhodos (20-26 iulie):   Family House Studios Apartments | Rating 4/5 pe Tripadvisor, camera dubla/twin cu baie privata, balcon, piscina, 10 min. de plaja.
Tarif:  216 euro / 6 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zboruri și cazare

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.