Vacanta in Santorini, 200 euro/pers! (zboruri si cazare 6 nopti)

0

Perioada excelenta pentru organizarea unui concediu pe una dintre cele mai populare insule grecesti! Santorini este o destinatie foarte scumpa si aglomerata in lunile de vara, insa daca iti faci rezervarile din timp, poti avea o vacanta pe cinste cu bani mai putini.

Zborurile operate de Ryanair au legatura garantata prin Flyhacks. Am inclus 2 propuneri de cazare cu rating bun, camera dubla cu baie privata, aer conditionat, piscina si bineinteles, aproape de plaja!

La sfarsitul articolului vei gasi si alte perioade pentru o vacanta in Santorini in august si septembrie.

 / pers.
Vacanta Santorini
PLECARE
Bucuresti
Destinație
Santorini
 
  • Opțiunea 1
    6 nopți | /pers.
    Opțiunea 2
    6 nopți | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  20-26 sept. 2017

ZBOR

Ruta:  Bucuresti-Atena-Santorini, zboruri operate de Ryanair
Tarif:  119 euro de persoana, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Katerina &John's Hotel | Rating 7.1/10 pe Booking, camera twin cu baie privata, aer conditionat, piscina. Amplasare aproape de plaja cu nisip negru.
Tarif:  162 euro / 6 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

Opțiunea 2:  Porto Castello | Rating 7.4/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, aer conditionat, piscina. Amplasare aproape de plaja.
Tarif:  189 euro / 6 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

TOTAL

euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 2)

Alte perioade pentru Vacanta Santorini


Zbor din Bucuresti
16-24 august 2017

/ pers. | zbor și cazare 8 nopți

Rezerva zborRezerva cazare
Zbor din Bucuresti
7-13 sept. 2017

/ pers. | zbor și cazare 6 nopți

Rezerva zbor Rezerva cazare


[su_service title="Cum rezerv vacanța?" icon="icon: heart" icon_color="#e54e53"] Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.