Vacanta in Santorini in iulie! 255 eur/pers (zboruri si cazare 6 nopti)

0

Perioada excelenta pentru organizarea unui concediu in plin sezon! Santorini este o destinatie foarte scumpa vara, insa daca iti faci rezervarile din timp, poti avea o vacanta pe cinste pe bani mai putini. Intre zboruri vei avea ocazia sa vizitezi si Atena pentru cateva ore.

In propunerea de mai jos ai 2 optiuni de cazare cu rating bun, camera dubla cu baie privata si aer conditionat.

 / pers.
Vacanta Santorini
Perioadă: 30 iunie-6 iulie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Atena
ZBOR 1
PLECARE
Atena
Destinatie
Santorini
ZBOR 2

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  30 iunie-6 iulie 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Atena-Santorini | zboruri operate de Ryanair
Tarif:  124.5 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Spiridoula Villa | Rating 8.6/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, aer conditionat, chicineta, la 300 m de plaja neagra.
Tarif:  261 euro / 6 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Opțiunea 2:   Studio Mary | Rating 7.6/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, aer conditionat, la 50 m de plaja Perissa.
Tarif:  281 euro / 6 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 2)Alte zboruri ieftineAceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.