Vacanta in Sri Lanka! 550 Eur (zboruri si cazare 11 nopti)

0
Facem ce facem si gandul tot la plaja ne sta! Oman Air are zilele aceaste tarife foarte bune la zboruri din Milano Malpensa catre Asia. Astazi am gasit o vacanta in paradis in Sri Lanka!

Mai e nevoie sa-ti mai zicem ca in februarie sunt 30-32 grade in Hikkaduwa? Camera propusa de noi este cu aer conditiona, iar hotelul are si piscina! La intors va trebui sa ramai o noapte langa aeroportul Malpensa.

Cel mai ieftin transfer intre Colombo si Hikkaduwa se face cu trenul, dureaza  1h 30min-2 ore si costa aprox. 2 EUR/pers. la Clasa 1.

Vezi aici detalii despre viza.

 / pers.
Vacanta in Sri Lanka
Perioadă: 17 feb.- 02 mar. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (MXP)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (MXP)
Destinatie
Colombo
ZBOR 2
ZBORCAZARE
Bucuresti - Milano (MXP)
17 feb.- 2 mar. 2017
Milano (MXP) - Colombo
17 - 28 feb. 2017
Hikkaduwa
10 nopti | /pers.
Milano (MXP)
1 nopti | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  17 feb.- 02 mar. 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Milano-Colombo | zboruri operate de Ryanair si Oman Air
Tarif:  379 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Hikkaduwa:   Star Holiday Resort | Rating 8.5/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, aer conditionat, piscina, aproape de plaja.
Tarif:  292 euro / 10 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Milano:   Hotel Ristorante Cervo | Rating 7.6/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, aproape de aeroportul Malpensa.
Tarif:  41 euro / 1 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazareAlte zboruri catre ColomboCum rezerv vacanța?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

Top
error: Content is protected !!

Vrei să te anunțăm când apar oferte noi?

Îți trimitem un email când publicăm o ofertă de vacanță.

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten