Vacanta in Sri Lanka! 600 Eur (zbor si cazare 13 nopti)

0
Facem ce facem si gandul tot la plaja ne sta! Fly Dubai are zilele aceaste tarife foarte bune la zboruri din Bucuresti catre Asia. Astazi am gasit o vacanta in paradis in Sri Lanka! Cu 600 Eur conditiile sunt excelene: zbor din Bucuresti, cu escale foarte scurte, cazare in Hikaduwwa 13 nopti la hotel cu rating foarte bun, camera dubla, baie privata si aer conditionat!

Mai e nevoie sa-ti mai zicem ca in ianuarie sunt 30-32 grade in Hikkaduwa? 🙂

Cel mai ieftin transfer intre Colombo si Hikkaduwa se face cu trenul, dureaza  1h 30min-2 ore si costa aprox. 2 EUR/pers. la Clasa 1.

Vezi aici detalii despre viza.

600€
 /pers.
Vacanta Sri Lanka
Perioadă: 12-27 ianuarie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Colombo
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.