Vacanta in Tenerife! 191 Eur (zboruri si cazare 6 nopti)

0

Scapa de frigul din Romania si da o fuga pana in Insulele Canare! Tenerife se lauda cu temperaturi de 20 de grade in luna ianuarie! Am gasit un zbor foarte ieftin prin Madrid, asa ca ar fi pacat sa il tinem doar pentru noi!

Cu 191 Eur iti poti organiza o vacanta in Insulele Canare, bilete de avion dus-intors Bucuresti Tenerife via Madrid si 6 nopti de cazare la hoteluri cu rating bun, camere duble cu baie privata.

La dus va trebui sa ramai o noapte in Madrid, pentru ca zborul spre Tenerife este a doua zi dimineata. Tariful cazarii este inclus in cei 191 Eur.

Vezi aici cum e vremea in Tenerife in ianuarie.

191€
 /pers.
Vacanta in Tenerife
Perioadă: 24-30 ianuarie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Madrid
ZBOR 1
PLECARE
Madrid
Destinatie
Tenerife (TFN)
ZBOR 2
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.