Vacanta in Thailanda, Krabi si Bangkok in decembrie! 693 Eur (zboruri si 10 nopti cazare)

0
Am gasit un zbor foarte convenabil catre Thailanda, direct din Bucuresti, deci nu va mai fi nevoie sa faci legaturi cu alte orase in Europa ca sa te duci la plaja in decembrie!
Thailanda te asteapta cu mancare gustoasa, plaje cu nisip alb, ape turcoaz, mult mango, nuci de cocos proaspete, temperaturi de peste 30 de grade si preturi incredibil de mici.

Vacanta este bazata si pe experienta proprie, in urma cu 2 ani am experimentat cultura thailandeza cu o vacanta asemanatoare, astfel va recomandam sa mergeti in Krabi, nu Phuket, unde este mult mai aglomerat, iar la intors neaparat sa ramaneti macar 2 nopti in faimosul Bangkok. Despre Bangkok trebuie sa stii cateva lucruri, le poti afla aici.

Cu 693 Eur iti vei achita zborul principal Bucuresti-Bangkok, zborul intern Bangkok-Krabi, 8 nopti cazare in Krabi si 2 nopti cazare in Bangkok, toate in luna decembrie, in plin sezon uscat si calduros!

Nu uita sa citesti articolul nostru despre 6 lucruri pe care nu trebuie sa le ratezi in Thailanda!

Informatii viza

693€
 /pers.
Vacanta Thailanda
Perioadă: 8-19 decembrie 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Bangkok
ZBOR 1
PLECARE
Bangkok
Destinatie
Krabi
ZBOR 2
ZBORCAZARE
Bucuresti - Bangkok
8-19 decembrie 2016
Bangkok - Krabi
9-17 decembrie 2016

Alege cazare
Optiunea 1 Krabi
Total 8 nopti | 105€ /pers.
Optiunea 2 Ao Nang
Total 8 nopti | 116€ /pers.
Cazare Bangkok
Total 2 nopti | 21€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email atunci când publicăm o ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten