Vacanta in Zanzibar: 549 EUR (zbor, cazare 7 nopti langa plaja, mic-dejun)

1
Daca inca nu ai planuri de concediu pentru luna noiembrie, te invitam la plaja in Zanzibar. Am gasit un zbor foarte convenabil  din Milano catre Zanzibar la 426 EUR dus-intors. Un sejur de 7 nopti (langa plaja) cu mic dejun si zbor inclus din Bucuresti te poate duce la numai 549 EUR.

Ai nevoie de cazare in Milano sau langa aeroportul Malpensa la dus si la intors. Vezi ofertele de cazare langa aeroportul Malpensa pentru 14-15 nov. 2016 si pentru 22-23 nov. 2016.

Informatii viza: Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru a intra pe teritoriul Tanzaniei, doar de pasaport valabil minim 6 luni de la data inceperii calatoriei in Tanzania si Zanzibar.

Clima: In noiembrie, temperaturile in Zanzibar sunt intre 28-30 grade C in timpul zilei si cu pana la 10 ore de soare pe zi, cu ploi usoare si scurte, de obicei in timpul noptii. Fiind extrasezon, plajele sunt de asemenea mai libere.

549€
 /pers.
Vacanta Zanzibar
Perioadă: 14-23 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (MXP)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (MXP)
Destinatie
Zanzibar
ZBOR 2
ZBORCAZARE
Bucuresti - Milano (MXP)
14-23 nov. 2016
Milano (MXP) - Zanzibar
15-22 nov. 2016

Alte date pentru zborul Milano (MXP) - Zanzibar


Alege cazare
Optiunea 1
Total 7 nopti | 103€ /pers.
Optiunea 2
Total 7 nopti | 174.5€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

 

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten