Vacanta in Zanzibar! 588 Eur (zbor, cazare 13 nopti si mic-dejun)

0

Flydubai ne uimeste in continuare cu tarifele mici din Bucuresti catre destinatii exotice! Astazi au scazut tarifele pentru destinatii ca: Sri Lanka, Maldive si Zanzibar! Astfel avem posibilitatea sa zburam spre Zanzibar cu doar 400 euro dus-intors.

Singurul inconvenient este escala mare in Dubai, pentru care ar mai fi nevoie de o noapte de cazare langa sau in aeroport. La totalul vacantei se mai adauga in jur de 100 de euro, daca preferi sa-ti petreci noaptea la hotel.

 / pers.
Vacanta Zanzibar
Perioadă: 4-17 iunie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Zanzibar
 

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  4-17 iunie 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Dubai-Zanzibar | zbor operat de Flydubai
Tarif:  403 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Chwaka Bay Resort | Rating 3.5/5 pe Tripadvisor, camera dubla/twin cu baie privata, aer conditionat, localizat pe plaja, mic dejun inclus, gradina tropicala, piscina.
Tarif:  369 euro / 13 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Opțiunea 2:   Uhuru Beach | Rating 8.5/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, la 1 min. de plaja.
Tarif:  615 euro / 13 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 2)


Alte zboruri ieftine către Zanzibar

[su_list]
[/su_list]
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.