Vacanta Malia, Creta in septembrie: 236 EUR/pers (zbor, cazare 7 nopti, transfer)

0

La prima vedere, Malia este doar un orasel modern, tipic grecesc, insa este cunoscut la nivel global pentru petrecerile si activitatile de pe plaja. Malia se bucura de peste 5km de plaja aurie, insa asta nu este tot, inchiriaza un scuter si descopera insula pe doua roti. Poti citi recomandarile noastre pe care le-am strans de-a lungul a 5 ani de strabatut insula in lung si-n lat: 28 lucruri pe care le poti face in Creta.

Iti propunem o idee de vacanta pe scena petrecerilor din Creta, statiunea Malia este plina de baruri si cluburi, unde mai poti adauga si faptul ca majoritatea au intrare gratuita.

Autobuzele circula din Heraklion spre/din Malia la intervale de 15min. Malia se afla la 45km distanta de Heraklion, iar o calatorie dureaza intre 60-80min si costa aprox. 5 eur/sens.

236€
 /pers.
Vacanta Grecia
Perioadă: 5-12 sept. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Heraklion
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.