Vacanta Maroc! 142 eur (zboruri si cazare 5 nopti)

0

Ne era dor de Maroc, asa ca am gasit tarife foarte bune pentru zboruri si cazare la inceputul lunii iunie. Fa o plimbare prin bazar, piata Jamaa el Fna si de ce nu, o excursie in desertul Sahara!

Citeste aici despre 10 lucruri pe care ar trebui sa le stii daca mergi in Maroc.

 / pers.
Vacanta Maroc
Perioadă: 4-9 iunie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano
ZBOR 1
PLECARE
Milano
Destinatie
Marrakech
ZBOR 2

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  4-9 iunie 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Milano (Bergamo)-Marrakech | Zboruri operate de Ryanair
Tarif:  94.5 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Riad Dar Nael | Rating 8.1/10 pe Booking, camera twin cu baie privata, WiFi, aer conditionat, localizat in centru.
Tarif:  95 euro / 5 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Opțiunea 2:   Riad Al Tainam | Rating 8.3/10 pe Booking, camera dubla cu baie privata, WiFi, aer conditionat, localizat in centru.
Tarif:  109 euro / 5 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 2)Alte zboruri ieftineAceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.