Vezi satul lui Popeye intr-un city break in Malta : 93 eur/pers (zbor si cazare 3 nopti)

1
Malta este una dintre cele mai calde tari din Europa, iar in luna noiembrie insula se bucura de o clima blanda mediteraneana, astfel fiind o destinatie ce se poate vizita aproape tot timpul anului.
Ce poti face in cateva zile in Malta?

Viziteaza satul lui Popeye, una dintre cele mai mari atractii din Malta, bucura-te de o plimbare pe plaja, viziteaza insula Gozo cu renumita Fereastra Albastra, orasul Valletta sau pur si simplu relaxeaza-te la piscina.

Pentru ca e extrasezon am gasit tarife foarte bune la biletele de avion si  la hoteluri, iar cu 93 de euro iti poti organiza o mini vacanta perfecta in Malta. La cazari, am inclus 3 optiuni la hoteluri cu rating bun, in zone diferite ale insulei, in functie de preferintele fiecaruia.

Nu te-am convins inca? Gasesti mai jos un clip video cu atractiile din Malta ! 🙂

93€
 /pers.
City break Malta
Perioadă: 12-15 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Malta
 
ZBORCAZARE

Zboruri ieftine către Malta din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 3 nopti | 30.5€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 49.5€ /pers.
Optiunea 3
Total 3 nopti | 47€ /pers.

Inapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten