Viena si Budapesta, 148 euro! (zbor, transfer si cazare 4 nopti)

0

Ai vrea sa vezi capitala Austriei, dar ti se pare prea scumpa? Ce zici de un city break de 4 zile combinat, Budapesta si Viena cu bani putini?

Dupa modelul vacantei noastre in decembrie (2 nopti in Viena si 2 nopti in Budapesta), astazi iti propunem o vacanta pe baza unor zboruri excelente catre Budapesta din Bucuresti si Cluj, la toamna. La 3 ore distanta cu autobuzul sau cu trenul de Budapesta se afla Viena, asa ca poti ajunge acolo cu 28 euro dus-intors.

La sfarsitul articolului gasesti alte zboruri foarte ieftine catre Budapesta, cu plecare din Bucuresti si Cluj.

In acest articol gasesti o lista cu locuri si activitati gratuite in Viena.

In acest articol gasesti ce nu ar trebui sa ratezi in Budapesta, iar aici poti vedea bugetul de vacanta pe care l-am avut in Budapesta, nu a fost mare deloc. 🙂

 / pers.
Vacanta Viena si Budapesta
Perioadă: 18-22 sept. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Budapesta-Viena
 
ZBORTRANSFERCAZARE
Transfer Flixbus
28€ /pers. dus-intors
Viena (18-20 sept.2017)
2 nopți | /pers.
Budapesta (20-22 sept. 2017)
2 nopți | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă de călătorie:  18-22 sept. 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Budapesta-Bucuresti | zbor operat de Wizzair
Tarif:  30 euro de persoană, dus-intors.

TRANSFER

Companie:  Flixbus
Tarif:  28 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Viena (18-20 sept.2017):   Novum Hotel Cristall | Rating 3/5 pe Tripadvisor, camera dubla/twin cu baie privata, taxa oras inclusa, localizat aproape de statia de metrou Praterstern.
Tarif:  101 euro / 2 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Budapesta (20-22 sept. 2017):   Corvin Point Rooms and Apartments | Rating 4.5/5 pe Tripadvisor, camera dubla/twin cu baie privata, taxa oras inclusa, localizat aproape de statia de metrou Corvin-negyed.
Tarif:  80 euro / 2 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazare


Alte zboruri către Budapesta-Viena


Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

Top

Vrei să te anunțăm când apar oferte noi?

Îți trimitem un email când publicăm o ofertă de vacanță.

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten