Viziteaza Savana Africana in inima Valenciei! 131 Eur (zbor, cazare 3 nopti si intrare Bioparc)

0

Stiai ca in centrul Valenciei se afla unul dintre cele mai frumoase parcuri cu animale din lume? Cu 131 Eur iti poti organiza o super vacanta de 3 zile in Valencia cu tot cu vizita la Bioparc, sa admiri animalele africane in mediul lor, dar si centrul frumos al Valenciei.

Gradina zologica se intinde pe o suprafata de peste 100.000 de metri patrati.Imediat ce turistii ajung in Valencia la Bioparc isi pot da seama ca nu au intrat intr-o gradina zoologica obisnuita. Nu exista custi la Bioparc. Barierele care protejeaza vizitatorii de animalele sunt create din elemente naturale cum ar fi stanci, rauri sau poduri. Intrarea pentru adulti costa 23.80 Eur si pentru copii 18 Eur. Mai multe detalii gasesti aici.

131€
 /pers.
City break Valencia
Perioadă: 17-20 februarie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Valencia
 
ZBORCAZARE

Zboruri ieftine către Valencia din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 3 nopti | 54€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 64€ /pers.

Înapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten