Suntem în Lefkada. Soarele e blând, cerul senin de nu se poate, apa perfectă pentru o bălăceală. Și e liniște, așa cum ne place nouă mai mult, căci turiștii s-au cam întors la casele lor.

De fapt, a cam fost, căci am primit vestea nominalizării la Webstock Awards 2018 pentru ”Absolut Online Personality of the Year”!  Avem emoții cât toată Lefkada și, preț de nouă zile, cât durează votarea, ne-om perpeli cât o fi ziua de lungă.

Și, chiar dacă numele noastre s-au alăturat unora extrem de cunoscute, ca George Buhnici, Cabral Ibacka sau Lucian Mândruță, avem o șansă. Mai ales dacă ești și tu de partea noastră.


Cum ne poți ajuta? Simplu! Dă-ne votul tău și hai să ducem povestea lui Aventurescu mai departe!

VOTEAZĂ - ALINA CERNEA ȘI FLORIN BODIN

 

După ce introduci adresa de email, vei primi un link prin care poți accesa secțiunea de votare. Jurizarea este deschisă pană pe 28 septembrie, ora 12:00. Să fie primit! 🏆

 

Premiul “Absolut Online Personality of the Year” își propune să aducă în prim plan persoane active în mediul online care se exprimă prin intermediul blogurilor și site-urilor și au o prezență activă în rețelele sociale.

 

72 de comentarii

  1. Am votat! Multa bafta Alina si Florin! Continuati sa faceti ceea ce faceti pentru ca o faceti bine … si binele acesta se rasfrange, implicit, si asupra noastra – cei care dorim informatii avizate pentru calatorii si vacante.

  2. Alina, Florin, sunteti neobositi, iar eu nu ratez niciun mail de la voi! Imi place fondul dar si forma. Aveti stil! Tineti-o tot asa!!

  3. Camelia Ispirescu on

    Votez Aventurescu! Sunteti tineri, munciti si se vede in postarile voastre! Sunteti minunati si chiar daca nu comentez la postari, le urmaresc, le verific, le uitilizez…

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.