Weekend in Atena! 80 eur/pers (zbor si cazare)

1

O cafea greceasca sau un suc proaspat de portocale la una din cafenelele Atenei, un souvlaki la 3 euro sau pur si simplu o plimbare prin cartierul Plaka sunt cateva idei despre cum poti savura din capitala Greciei, care te pot scoate din rutina zilnica de acasa.

La sfarsitul articolului gasesti si alte perioade pentru un city break ieftin in Atena in lunile iulie si august.

Pentru ca tarifele la zboruri nu se actualizeaza mereu, pe motorul de cautare alege Ryanair pentru a rezerva zborul la tariful din screenshot.


Mai jos gasesti toate detaliile de rezervare, insa inainte de asta, iata cateva idei despre ce poti face un weekend in capitala elena.

Viziteaza Acropolele

Bucura-te de un souvlaki in cartierul Monastiraki

Fa o plimbare prin renumitul cartier, Plaka

 / pers.
City break Atena
PLECARE
Bucuresti
Destinație
Atena
 
  • Opțiunea 1
    2 nopți | /pers.
    Opțiunea 2
    2 nopți | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  20-22 mai 2017

ZBOR

Ruta:  Bucuresti-Atena-Bucuresti | Zbor operat de Ryanair
Tarif:  47 euro de persoana, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Hotel Cosmos | Rating 7.6/10 pe Booking, camera twin cu baie privata, 50 de metri de statia de metrou Metaxourgeio.
Tarif:  66 euro / 2 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

Opțiunea 2:  Marina Athens | Rating 3.5/5 pe Tripadvisor, camera dubla/twin cu baie privata, mic-dejun inclus, localizat central, aproape de metrou si Monastiraki.
Tarif:  76 euro / 2 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

TOTAL

euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 2)

Alte perioade pentru City break Atena


Zbor din Bucuresti
8-10 iulie 2017

/ pers. | zbor și cazare 2 nopți

Rezerva zborRezerva cazare
Zbor din Bucuresti
21-23 august 2017

/ pers. | zbor și cazare 2 nopți

Rezerva zbor Rezerva cazare


[su_service title="Cum rezerv vacanța?" icon="icon: heart" icon_color="#e54e53"] Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Un comentariu

  1. Atena este mereu o idee minunată. Eu am fost în decembrie și am avut parte de zile însorite. Cred că acum este cu mult mai frumos decât astă iarnă.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.