Weekend in Basel si Alsacia, Colmar! 146 Eur (zbor, cazare 3 nopti si transfer)

2

Wizz Air are reducere 20%  astazi pentru anumite rute, astfel am gasit o varianta economica de a vizita o zi orasul elvetian, Basel si 2 zile in orasul de poveste din Alsacia, Colmar. Langa Colmar se afla si satul Riquewihr, unul dintre cele mai frumoase din Franta.

Transferul se face cu autocarul si sunt disponibile mai multe ore de plecare/sosire, astfel va puteti organiza cum doriti vizitele.

 / pers.
City break Colmar
Perioadă: 8-11 aprilie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Basel
 
ZBORTRANSFERCAZARE
Transfer Flixbus
20€ /pers. dus-intors
Basel (8-9 aprilie)
1 nopți | /pers.
Colmar (9-11 aprilie)
2 nopți | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă de călătorie:  8-11 aprilie 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Basel-Bucuresti | zbor operat de Wizzair
Tarif:  44 euro de persoană, dus-intors.

TRANSFER

Companie:  Flixbus
Tarif:  20 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Basel (8-9 aprilie):   Hotel Münchnerhof | Rating 7.3/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, localizat in centru, transfer aeroport-hotel gratuit.
Tarif:  76 euro / 1 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Colmar (9-11 aprilie):   Ibis budget Colmar Centre Ville | Rating 7.6/10 pe Booking, camera tripla cu baie privata, localizat in centru.
Tarif:  88 euro / 2 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazare


Alte zboruri către Basel


Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

2 comentarii

Adaugă un comentariu

Top

Vrei să te anunțăm când apar oferte noi?

Îți trimitem un email când publicăm o ofertă de vacanță.

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten