Weekend in Londra 113 Eur (zbor, cazare 3 nopti)

0
Astazi iti propunem un citybreak in capitala Regatului Unit in luna octombrie la un super pret : pentru 3 zile doar 113 Eur, incluzand biletul de avion dus-intors si cazare la hotel cu rating bun! Tot ce iti mai trebuie sunt bani de buzunar pentru mancare si transport. Pentru muzee si alte activitati gratuite puteti arunca si un ochi pe articolul nostru cu Top 20 locuri si activitati gratuite in Londra.

Nu va temeti de distanta fata de centrul orasului, pentru ca Londra este foarte foarte bine organizata in ceea ce priveste transportul public, iar statiile de metrou sunt peste tot.

Pentru  amatorii de adrenalina,  recomandam cu drag parcul de distractii Thorpe Park, unul dintre cele mai tari parcuri de distractii din Europa pe care le-am incercat pana acum. Cu siguranta te vei intoarce cu aventuri de povestit. Biletul de intrare il poti rezerva aici.

113€
 /pers.
Citybreak Londra
Perioadă: 7-10 oct. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Londra (STN)
 
ZBORCAZARE

Zboruri ieftine către Londra (STN) din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 3 nopti | 73€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 84.5€ /pers.

Înapoi la zbor
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten