Weekend in Sicilia! 101 eur (zbor si cazare 3 nopti)

0

Clima blanda mediteraneana face din Sicilia o destinatie ce se poate vizita aproape tot timpul anului, iar motive ca fructele de mare, vinul, peisajele superbe si istoria bogata atrag tot mai multi turisti.

Iti poti stabili baza in Catania pentru a vizita si Taormina (40min distanta / 14 eur dus-intors cu autobuzul), Siracusa sau Palermo.

 / pers.
Weekend in Sicilia
Perioadă: 17-20 martie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Catania
ZBOR 1
PLECARE
Catania
Destinatie
Bucuresti
ZBOR 2

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  17-20 martie 2017

ZBOR

Rută:  Bucuresti-Catania-Bucuresti | zboruri operate de Wizzair si Blue Air
Tarif:  49 euro de persoană, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   Catania City Center Apartments | Rating 8.1/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, localizat in centru.
Tarif:  104 euro / 3 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

Opțiunea 2:   Lettoecornetto Casavacanze | Rating 8.3/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, localizat in centru.
Tarif:  108 euro / 3 nopți pentru 2 adulți | euro de persoană.

TOTAL

euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoană | zbor și cazare (Opțiunea 2)Alte zboruri ieftineAceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply