Weekend la Berlin si Piata Alternativa de Craciun „Holy Shit Shopping”! 71 eur (zbor, cazare 3 nopti si taxa intrare)

0
Astazi iti propunem un city break de weekend la Berlin si pentru ca plecarea este in preajma sarbatorilor de iarna, poti face o runda de cumparaturi la „Holy Shit Shopping”, cea mai mare piata alternativa de Craciun din Germania, unde vei gasi produse semnate de designeri locali si nu numai.

Holy Shit Shopping este o piata de Craciun alternativa ce a debutat in 2004 si are loc la inceputul lunii decembrie  in 4 orase din Germania. Muzica electronica, vinul fiert, mancarurile specifice si spiritul sarbatorilor acompaniaza sutele de designeri locali ce isi expun produsele intr-o atmosfera unica si inedita. Aici vei gasi produse de lifestyle, bijuterii, accesorii, imbracaminte, mobila si multe altele. Intrarea este 5 eur si este inclusa in pretul vacantei. Mai multe detalii despre Holy Shit Shopping, aici.

Am inclus 2 propuneri de cazare la hotel cu rating bun, aproape de metrou, camera dubla/twin cu baie privata. Citeste si articolul nostru despre ce poti face in Berlin: 10 locuri si activitati.

71€
 /pers.
City break Berlin
Perioadă: 3-6 dec. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Berlin (SXF)
 
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.