Weekend la plaja la Marea Adriatica! 108 eur/pers (zbor, cazare 3 nopti si mic-dejun)

0

Bucura-te de un weekend prelungit la plaja! Cine isi face rezervarile din timp, la vara sta la plaja in Italia cu bani putini! Profita de oferta Wizzair si organizeaza-ti cateva zile de vacanta in Regiunea Abruzzo din Italia.

Pescara are deschidere la 16km de plajă aurie la Marea Adriatică, începând din Pescara până la Montesilvano sau Terramo (nord) și Francavilla (sud). La 40 minute distanță de Pescara se afla Parcul Național și regiunea muntoasă Abruzzo, astfel poti face o excursie de o zi în unul dintre satele pitorești de la poalele munților, Sulmona sau L’Aquilla. Pescara este deasemenea și un oraș al petrecerilor, barurile și cluburile de pe coastă fiind deschise până dimineață.

La sfarsitul articolului gasesti alte variante ieftine pentru o mini-vacanta in Pescara cu plecari din Bucuresti, inclusiv de 1 iunie.

 / pers.
Mini-vacanta Pescara
PLECARE
Bucuresti
Destinație
Pescara
 
  • Opțiunea 1
    3 nopți | /pers.
    Opțiunea 2
    3 nopți | /pers.

DETALII VACANȚĂ

Perioadă călătorie:  10-13 iunie 2017

ZBOR

Ruta:  Bucuresti-Pescara-Bucuresti | zbor operat de Wizzair
Tarif:  33 euro de persoana, dus-intors.

CAZARE

Opțiunea 1:   B&B Amerigo Vespucci | Rating 8.2/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, mic-dejun inclus, aproape de port si de plaja.
Tarif:  150 euro / 3 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

Opțiunea 2:  Quality Comfort | Rating 8.5/10 pe Booking, camera dubla/twin cu baie privata, localizat in centrul orasului la 10 min de plaja.
Tarif:  159 euro / 3 nopți pentru 2 adulți | euro de persoana.

TOTAL

euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 1)
euro / persoana | zbor și cazare (Opțiunea 2)

Alte perioade pentru Mini-vacanta Pescara


Zbor din Bucuresti
13-17 iunie 2017

/ pers. | zbor și cazare 4 nopți

Rezerva zborRezerva cazare
Zbor din Bucuresti
30 mai-3 iunie 2017

/ pers. | zbor și cazare 4 nopți

Rezerva zbor Rezerva cazare


[su_service title="Cum rezerv vacanța?" icon="icon: heart" icon_color="#e54e53"] Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.