Weekend prelungit pe Coasta Amalfi, Positano! 180 Eur (zbor, cazare 3 nopti, mic-dejun si transfer)

0
Astazi am gasit tarife foarte bune pentru un weekend prelungit pe Coasta Amalfi, in cel mai pitoresc orasel de pe coasta, Positano.

Marea Mediterana si muntii Lattari s-au intalnit pentru a crea acest loc demn de epitete ceresti. Sa-ti zicem ca vei gasi plaje superbe si o scena culinara aparte ar fi o subapreciere. Adauga satucurile medievale scaldate in soare pe stancile abrupte si peisajele sau apusurile legendare deja emblematice si obtii reteta perfecta pentru o vacanta cel putin memorabila.

Cu 180 Eur iti vei asigura zborul dus-intors pe ruta Bucuresti-Napoli, transferul dus-intors cu autobuzul pana in Positano, cazarea pentru 3 nopti intr-un hotel cu vedere de vis si mic-dejun pe toata perioada sederii.

 

180€
 /pers.
City break Positano
Perioadă: 1-4 aprilie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Napoli
 
ZBORCAZARETRANSFER

Zboruri ieftine către Napoli din alte orașe


Alege cazare
Optiunea 1
Total 3 nopti | 90€ /pers.
Optiunea 2
Total 3 nopti | 102€ /pers.
Optiunea 3
Total 3 nopti | 135€ /pers.

Inapoi la zbor
Transfer Mixt
30€ /pers. dus-intors
Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten