Zbor catre Bangkok, 421 EUR dus-intors din Bucuresti

0
Am gasit un tarif foarte convenabil de  zbor din Bucuresti catre Bangkok via Milano la inceput de sezon. Zborul principal este operat de Turkish Airlines si are o escala medie in Istanbul.

Si dupa 2-3 zile petrecute in Bangkok, poti zbura catre Krabi, Phuket sau Chiang Mai, zborurile fiind 30-40 EUR dus-intors din Bangkok (DMK).

Atentie: La dus, escala de 1h 10min intre zboruri este suficienta  sa schimbi avionul, daca nu ai bagaj de cala. Daca totusi ai bagaj de cala, te poti orienta catre un zbor de legatura ce iti permite o perioada de tranzit mai mare.

Clima: Vezi aici cum este vremea in noiembrie.

Citeste si : 10 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa mergi in Bangkok

421€
Zbor Bangkok
Perioadă: 16-28 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (MXP)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (MXP)
Destinatie
Bangkok (BKK)
ZBOR 2

Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

"

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.