Zbor catre Filipine in decembrie, 465 EUR dus-intors din Bucuresti

0
Daca vrei ca inainte de sarbatori sa te relaxezi pe plaja in Palawan sau alta insula in Filipine, am gasit un zbor convenabil pentru Manila in luna decembrie via Milano cu Oman Airways.

Zborul este operat de Oman Airlines cu plecare din Milano si are o singura escala scurta in Oman  tur-retur. Catre Milano avem mai multe optiuni lowcost cu plecare si din Timisoara sau Cluj-Napoca.

La intoarcere, ai nevoie de o noapte de cazare in Milano sau langa aeroportul Malpensa. Vezi ofertele de cazare in aeroportul Malpensa pentru 11-12 dec. 2016.

Clima: Din noiembrie pana in aprilie este cea mai buna perioada de mers in Filipine, fiind sezonul uscat. Vezi mai multe detalii aici.

Viza: Cetăţenii români care deţin paşapoarte simple nu au nevoie de viză de intrare pe teritoriul Republicii Filipine pentru o perioadă de şedere de maxim 30 de zile.

465€
Zbor Filipine
Perioadă: 1-12 dec. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (MXP)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (MXP)
Destinatie
Manila
ZBOR 2

Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

"

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.