Zbor catre Ibiza in septembrie, 87 EUR dus-intors din Bucuresti via Milano

0
Am gasit o varianta convenabila  de zbor pentru Ibiza din Bucuresti, in luna septembrie. Zborul are escala in Milano si trebuie sa schimbi aeroportul la intoarcere din Ibiza.

Ibiza, destinatie deja cunoscuta in toata Europa pentru cluburile si petrecerile renumite, are o istorie mai putin cunoscuta. Grupul de insule la vest de Ibiza, au o puternica incarcatura magnetica ce afecteaza echipamentele electronice si busolele. Hipiotii care au vizitat insulele inca din anii 60, presupun ca sunt folosite de extraterestrii 🙂

Ibiza este atat de cunoscuta incat se regaseste si in scrierile lui Nostradamus, astfel prezicatorul si-a exprimat dorinta ca in cazul apocalipsei sa se regaseasca pe insula Ibiza.

87€
Zbor Ibiza
Perioadă: 19-23 sept. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (BGY)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (BGY/LIN)
Destinatie
Ibiza
ZBOR 2

Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

"

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.