Zbor catre Islanda in octombrie, 147 EUR dus-intors din Bucuresti via Londra

0
Am gasit o oferta buna pentru o aventura in Islanda in luna octombrie!  La doar 147 EUR va asigurati toate zborurile dus-intors din Bucuresti si transferul intre aeroporturi la dus.
Atentie, zborul spre/dinspre Reykjavik se face pe aeroportul din Gatwick si va fi nevoie sa va luati o marja de siguranta de cateva ore pentru transfer!

In propunerea noastra gasiti zborul cu o zi mai devreme catre Bucuresti, astfel puteti profita si de o plimbare de cateva ore prin Londra la intors. Vei avea nevoie de o noapte cazare in Londra la intors. Vezi oferte de  cazare aici.

Clima: Vezi aici cum e vremea in Islanda in octombrie.

147€
Zbor Islanda
Perioadă: 11-20 oct. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Londra (STN)
ZBOR 1
PLECARE
Londra (LGW)
Destinatie
Reykjavik
ZBOR 2
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.