Zbor catre Japonia de Revelion, Tokyo 440 EUR dus-intors din Bucuresti

0
Am gasit un tarif bun de zbor catre Japonia de Revelion. Zborul este via Roma si are o escala scurta in Shanghai tur-retur. Zborul catre/dinspre Japonia se face pe aeroportul Fiumicino.

Ai nevoie de o noapte de cazare in Roma la intoarcere.Vezi ofertele de cazare in Roma pentru 5-6 ian. 2017.

Viza: Cetăţenii români care detin paşaport simplu/ simplu electronic, pot intra şi rămâne pe teritoriul Japoniei, fără viză, pentru o perioada de maxim 90 de zile într-un interval de 6 luni de la data primei intrari.

449€
Zbor Japonia
Perioadă: 27 dec. 2016 - 6 ian. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Roma (CIA)
ZBOR 1
PLECARE
Roma (FCO)
Destinatie
Tokyo (HND)
ZBOR 2

Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

"

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.