Zbor catre Xi’an, China (Armata de teracota) 371 EUR dus-intors din Bucuresti

0
Pentru luna septembrie am gasit un zbor foarte convenabil catre Xi’an, China, celebrul oras unde se regasesc razboinicii de teracota. Zborul este via Roma,fara escale.

Mausoleul Qin Shihuangdis este un mormânt regal din istoria veche a Chinei care datează din anii 210 î.Hr. din timpul domniei împăratului Qín Shǐhuángdì. Este unul dintre cele mai mari morminte din lume, devenind renumit prin soldații din ceramică (teracotă). La construcția mormântului se presupune că ar fi lucrat 700.000 de oameni. (Sursa: Wikipedia)

Va trebui sa schimbi aeroportul in Roma, deoarece zborul principal se face de pe aeroportul Fiumicino. La intoarcere poti profita de cateva ore sa vizitezi centrul Romei.

371€
Zbor Xi'an, China
Perioadă: 23 sept. - 3 oct. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Roma (CIA)
ZBOR 1
PLECARE
Roma (FCO)
Destinatie
Xi'an
ZBOR 2
DETALII ZBOR
Bucuresti - Roma (CIA)
23 sept. - 3 oct. 2016
Roma (FCO) - Xi'an
23 sept. - 3 oct. 2016Alte date disponible pentru zborul Roma (FCO) - Xi'an


Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

"

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten