Zbor catre Zanzibar in septembrie, 424 EUR dus-intors din Bucuresti

0
Pentru cei ce nu au prins vacanta in Zanzibar de zilele trecute si nici nu si-au organizat inca o o calatorie, am gasit zboruri foarte convenabile din Milano catre Zanzibar la 369 EUR dus-intors. Un sejur de 8-9 nopti (langa plaja) cu mic dejun si zbor inclus din Bucuresti te poate duce undeva putin peste 550 EUR.

Vei avea nevoie de cazare in Milano sau langa aeroportul Bergamo la intors. Vezi ofertele de cazare langa aeroportul Bergamo pentru 29-30 sept. 2016.

Informatii viza: Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru a intra pe teritoriul Tanzaniei, doar de pasaport valabil minim 6 luni de la data inceperii calatoriei in Tanzania si Zanzibar.

Clima: Vezi aici cum e vremea in Zanzibar in luna septembrie.

424€
Zbor Zanzibar
Perioadă: 19-30 sept. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (BGY)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (MXP)
Destinatie
Zanzibar
ZBOR 2

Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

"

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.