Zbor FOARTE ieftin catre Caraibe, Aruba 387 Euro

0
Tocmai ce a aparut o super oferta catre Aruba, Caraibe via Londra. Zborul din Londra este direct, fara nici o escala, iar singura oprire in drumul tau catre si dinspre Aruba va fi in Londra.

La dus vei avea nevoie de o noapte de cazare langa aeroportul Gatwik. In pretul de 387 Eur este inclus si tariful unei camere la un hotel chiar langa aeroport (37 Eur/persoana), iar hotelul il gasiti aici.

PS. In Aruba exista o plaja privata cu multi flamingo roz, care poate fi vizitata si de turisti.

387€
Zbor Aruba
Perioadă: 17 oct.-2 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Londra (LGW)
ZBOR 1
PLECARE
Londra (LGW)
Destinatie
Aruba
ZBOR 2

Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

"

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.