Zbor ieftin catre Maldive in decembrie: 455 EUR/pers din Bucuresti

0
Am gasit o oferta foarte buna de zbor catre Maldive din Bucuresti, in decembrie:  455 EUR ca sa prinzi Craciunul acolo si 450 EUR in perioada 12-20 dec. 2016 🙂

Zborul pe ruta Milano (MXP)-Male este operat de Turkish Airlines si are o escala in Istanbul tur-retur. Ai nevoie de o noapte de cazare in Milano la intoarcere. Vezi ofertele de cazare in Milano pentru 29-30 dec 2016.

Clima: Vezi aici cum este vremea in Maldive in  luna decembrie.

Viza: Cetatenii romani nu au nevoie de viza in prealabil pentru a intra in Maldive. Se acorda viza la punctul de trecere frontiera, pentru maximum 30 de zile, la intrarea in tara. Documente necesare pentru obtinerea vizei de intrare: Pasaport valabil cel putin inca 6 luni de la data de incepere a calatoriei.

455€
Zbor Maldive
Perioadă: 21-30 dec. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (MXP)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (MXP)
Destinatie
Maldive
ZBOR 2
DETALII ZBOR
Bucuresti - Milano (MXP)
21-30 dec. 2016
Milano (MXP) - Maldive
21-29 dec. 2016Alte date disponible pentru zborul Milano (MXP) - Maldive


Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

"

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten