Zbor ieftin catre Thailanda de Revelion, 479 EUR dus-intors din Bucuresti

0
Petrece Revelionul pe plaja! Am gasit un tarif bun de zbor catre Thailanda de Revelion. Zborul este din Bucuresti via Milano si era o escala in Pekin tur-retur. Vestea buna este ca nu ai nevoie de cazare in Milano. Daca vrei sa-ti organizezi vacanta dintre ani in Thailanda, pe plaja in Phuket sau Krabi, la +30 grade C, este o ocazie foarte buna 🙂

Exista mai multe variante de zbor din Bangkok catre Krabi, la o simpla cautare am gasit de la 49 EUR dus-intors pe 31 dec. 2016 – 10 ian. 2016.

467€
Zbor Thailanda
Perioadă: 30 dec. 2016 - 11 ian. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (MXP)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (MXP)
Destinatie
Bangkok (BKK)
ZBOR 2
DETALII ZBOR
Bucuresti - Milano (MXP)
30 dec. 2016 - 11 ian. 2017
Milano (MXP) - Bangkok (BKK)
30 dec. 2016 - 10 ian. 2017Alte date disponible pentru zborul Milano (MXP) - Bangkok (BKK)


Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

"

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten