Zboruri catre Algarve in plin sezon! 139 Eur dus-intors din Bucuresti!

0

Stim ca multi dintre voi va ganditi deja la vara si la concediile petrecute la mare, dar ce ati zice de un concediu la malul Oceanului Atlantic, in Riviera Portugaliei, Algarve? Am gasit cateva tarife extraordinare in mijlocul sezonului de vara cu Tap Portugal!

Conditii de zbor excelente, perioada in plin sezon, tarif mic pentru aceasta destinatie si plaje parca modificate in Photoshop!

Pentru putina inspiratie poti citi si articolul nostru despre cum am reusit sa vizitam Riviera Portugaliei fara sa ne vindem casa.

139€
Zbor Faro
Perioadă: 16-21 iulie 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Faro
ZBOR
DETALII ZBOR

Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si linkurile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si contin toate taxele, insa aceste tarife se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Adaugă un comentariu

Top
error: Content is protected !!

Vrei să te anunțăm când apar oferte noi?

Îți trimitem un email când publicăm o ofertă de vacanță.

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten