Zboruri catre Amsterdam cu KLM, 119 euro dus-intors!

3

KLM a redus preturile la zboruri catre simpaticul Amsterdam pentru perioada octombrie 2018-martie 2019. Gasesti preturi bune inclusiv de Craciun si de Revelion! Nu uita sa citesti si articolele noastre: Buget de calatorie pentru 3 zile in Amsterdam, ce activitati si locuri gratuite exista in Amsterdam si 13 curiozitati despre Amsterdam.

119
Zboruri Amsterdam
Octombrie 2018-martie 2019
PLECARE
Bucuresti
Destinație
Amsterdam

Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

3 comentarii

  1. Bogdan, perioada pe care ti-o doreai tu nu este in oferta prezentata aici. Am plecat in numeroase vacante cu ponturi exact de la aventurescu, Si inca ceva, de la 119 la 140 sunt 21 de euro la care te zgarcesti, deci cine are de pierdut?

  2. Bogdan Storm on

    Newsletter-ul primit la 14:05, accesat oferta la 14:15, prețul nu mai era același. Cred că în felul ăsta pierdeți și voi și momondo și operatorii de zbor. Ar trebui un buffer de cel puțin 30 minute pt a beneficia de oferta.
    Cu disclaimerul ăla pe care îl aveți acum nu câștigați nimic. Eu as fi luat 2 bilete pt 1.08.2019 la 119 euro. La 140 never. Merita discutat cu cei cu care lucrați. Succes.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.