Zboruri catre Argentina, Buenos Aires! 430 Eur dus-intors din Bucuresti

0

Iberia a lansat o promotie destul de rara pentru zboruri catre Argentina, Buenos Aires. Zborul principal este din Barcelona si este fara escale, iar din Romania gasim foarte multe variante de a ajunge in Barcelona.

Am selectat doar cateva perioade la tariful de 290 euro, insa tarifele se gasesc in toata perioada august-decembrie.

430€
Zbor catre Argentina
Perioadă: 18 oct.-7 nov. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Barcelona
ZBOR 1
PLECARE
Barcelona
Destinatie
Buenos Aires
ZBOR 2

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu (Do It Yourself) și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii si link-urile de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei si conțin toate taxele, insă se pot modifica independent de cunoștința noastră. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate mai sus, dar nu înainte de a verifica actualitatea și corectitudinea informațiilor.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site, vezi secțiunea Întrebări frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.