Zboruri catre Asia in perioada mini-vacantei de 1 decembrie: Goa, India 379 eur, Sri Lanka 367 eur

0

Profitand de oferta prelungita de la Oman Air, am gasit zboruri convenabile catre Goa, India si Sri Lanka in perioada mini-vacantei de 1 decembrie si nu numai. Zborurile sunt  cu plecare din Bucuresti via Milano si au o escala scurta in Oman (nu ai nevoie de viza de tranzit pentru cele 2 ore petrecute in aeroport).

Tinand cont de perioada, este un pret foarte bun pentru Goa si Sri Lanka.

Viza Sri Lanka: Viza se poate obtine online, accesand site-ul www.eta.gov.lk, completand formularul tip cu cateva zile înainte. Taxa de viza se achita deasemenea online. Viza turistica (cu 1 sau multiple intrari) este valabila pentru o perioada de maxim 30 de zile, cu posibilitatea de a fi prelungita in Colombo.

Viza India: Vezi aici informatii despre obtinerea vizei de turist pentru India.

 • La intors, vei avea nevoie de o noapte de cazare langa aeroportul Malpensa, aprox 20 eur/pers. Vezi toate ofertele de cazare pentru 6-7 dec. 2016.

  367€
  Zbor Sri Lanka
  Perioadă: 28 nov. - 7 dec. 2016
  PLECARE
  Bucuresti
  Destinatie
  Milano (MXP)
  ZBOR 1
  PLECARE
  Milano (MXP)
  Destinatie
  Colombo
  ZBOR 2

  Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

  Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

  Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

  Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

  "

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.