Zboruri catre Cambodgia in noiembrie-decembrie, 424 EUR dus-intors din Bucuresti

0
Am gasit un tarif foarte bun pentru zboruri in Cambodgia via Roma in noiembrie-decembrie. Daca ai in plan sa ajungi in Asia la iarna si sa vizitezi Angkor Wat, este un pret numai bun de luat in seama.

Viza: Cetățenii români pot aplica pentru viza turistică online prin www.tourismcambodia.orgSe completează online aplicația de viză de pe site, se achită online contravaloarea vizei cu card de credit și se trimite online o imagine a pașaportului scanată, în format JPEG sau PNG. Aprobarea vizei dureaza pana la 3 zile.

424€
Zbor Cambodgia
Perioadă: 17-29 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Roma (FCO)
ZBOR 1
PLECARE
Roma (FCO)
Destinatie
Siem Reap
ZBOR 2

Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

"

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.