Zboruri catre Cancun, Mexic 364 Eur dus-intors din Bucuresti

0
Si cum ofertele nu vin niciodata singure, astazi au aparut zboruri ieftine catre Mexic, Cancun pentru 2017, tarife incepand cu 364 Eur dus-intors din Bucuresti cu zborul principal din Roma. Preturile sunt mici pentru mai multe combinatii de date din aprilie si mai 2017.

Pentru ca ai cateva ore libere la dus in Roma, poti profita de ocazie sa vizitezi cateva ore centrul orasului si sa mananci o pizza sau o inghetata cum numai in Italia gasesti .:)

364€
Zbor Cancun
Perioadă: 7-21 mai 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Roma (FCO)
ZBOR 1
PLECARE
Roma (FCO)
Destinatie
Cancun (CUN)
ZBOR 2

Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

"

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.