Zboruri catre America de Sud (Columbia), 418 euro dus-intors!

3

Un pret extrem de rar la zboruri catre America de Sud din Romania: putin peste 400 euro. Zboruri cu Turkish Airlines, bagaj de cala si servicii la bord incluse.

Locurile la acest tarif sunt limitate și se pot epuiza rapid. Mai jos vei gasi alte perioade la cele mai mici tarife din Bucuresti si Cluj.

418
Zboruri Bogota
ianuarie - februarie 2020
PLECARE
Bucuresti/Cluj
Destinație
Bogota

din Bucuresti

 

din cluj

Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

3 comentarii

  1. Înțeleg… Dar se găsesc în perioada în care sunt zboruri bune și cazări bune? Ați putea să puneți câteva idei (dacă se poate) măcar pentru Japonia cu cazări bune prin diferite orașe.
    Oricum,
    Genial site-ul. Vă observ de ceva vreme și chiar e drăguț 😉

  2. Întrebare. Observ că spre Orientul îndepărtat (în special China, Japonia, Mongolia) si se fac rar postări cu vacanțe (zbor+hotel, nu doar zboruri, chiar dacă și acestea sunt rare). Există vreun motiv concret pentru asta?

    • Salutare! pentru China si Japonia au mai fost postari cu oferte la zboruri. Motivul pentru care nu facem postari de zbor+cazare este ca in general, cand vizitezi o astfel de tara e recomandat sa faci un circuit cu mai multe locuri de vizitat. Nu ni se pare ok sa mergi in Japonia, de exemplu si sa stai o saptamana doar in Tokyo. Iar pentru a propune un circuit inca nu avem un model de prezentare :). Pentru Mongolia nu prea am vazut oferte, este o destinatie pentru cunoscatori si mai putin comerciala.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.