Zboruri catre Coreea de Sud – Seul, 429 EUR dus-intors din Bucuresti

0
Profitam in continuare de ofertele de la Qatar Airways si astfel am gasit un zbor foarte bun pentru Korea de Sud din Bucuresti via Berlin. Zborul principal are o escala scurta in Doha. Pe ruta Bucuresti-Berlin, Ryanair are zboruri la 30 EUR dus-intors.

Clima: Vezi aici cum e vremea in Coreea de Sud in luna noiembrie.

Viza: Cetăţenii români nu au nevoie de viză ca sa intre in Republica Coreea, pentru călătorii în scop de turism, vizită, afaceri si activităţi sportive care nu depăşesc 90 de zile.

429€
Zbor Coreea de Sud
Perioadă: 8-17 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Berlin (SXF)
ZBOR 1
PLECARE
Berlin (TXL)
Destinatie
Seul
ZBOR 2

Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

"

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.