Zboruri catre Cuba, Varadero in plin sezon! 446 Eur dus-intors din Bucuresti

2
Am gasit un pret incredibil de mic la zboruri catre Caraibe, Cuba in plin sezon uscat!

Zborul prinicpal este din Milano, iar la intoarcere va trebui sa ramai o noapte la un hotel de langa aeroportul Bergamo, insa tariful este imbatabil, doar 446 Eur dus-intors din Bucuresti!

Despre viza in Cuba poti citi aici.

446€
Zbor Cuba
Perioadă: 24 ian. -11 feb. 2017
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (BGY)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (BGY)
Destinatie
Varadero
ZBOR 2
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

2 comentarii

  1. Nu se deschide cautarea pt Milano la Varadero. Va rog detalii de zbor. Unde este escala? De unde pleaca cursa Condor?

    • A Traveler and Adventurer_ on

      Daca dai click pe butoanele rosii „REZERVA ZBOR” de sub fiecare screenshot, vei fi redirectionat catre motorul de cautare (Momondo) ce afiseaza detaliile complete.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.