Zboruri catre Filipine, 427 EUR dus-intors din Bucuresti in noiembrie-decembrie

0
Etihad are tarife promotionale la zboruri catre Asia din Spania si pentru calatorii in perioada septembrie 2016 – Aprilie 2017 (exceptand Revelionul).

Ai nevoie de o noapte de cazare in Madrid. Vezi ofertele de cazare in Madrid pentru 13-14 nov. 2016.

Clima: Din noiembrie pana in aprilie este cea mai buna perioada de mers in Filipine, fiind sezonul uscat. Vezi mai multe detalii aici.

Viza: Cetăţenii români care deţin paşapoarte simple nu au nevoie de viză de intrare pe teritoriul Republicii Filipine pentru o perioadă de şedere de maxim 30 de zile.

427€
Zbor Filipine
Perioadă: 14-27 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Madrid
ZBOR 1
PLECARE
Madrid
Destinatie
Manila
ZBOR 2

Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

"

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.