Zboruri catre Filipine in decembrie, 368 eur dus-intors din Bucuresti

0
Astazi am gasit zboruri ieftine catre Filipine via Roma la inceput de sezon, doar 368 eur dus-intors din Bucuresti. Zborurile sunt operate de AliItalia si China Southern.

Viza China: Începând cu 1 ianuarie 2013, cetăţenii români aflaţi în tranzit nu au nevoie de viza pentru 72 de ore, în următoarele condiţii: sunt posesori ai unui document de călătorie valabil; prezintă bilet de avion confirmat pentru continuarea deplasării, în termen de maxim 72 de ore.

Viza Filipine: Cetăţenii români care deţin paşapoarte simple nu au nevoie de viză de intrare pe teritoriul Republicii Filipine pentru o perioadă de şedere de maxim 30 de zile.

368€
Zbor Filipine
Perioadă: 29 nov. - 10 dec. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Roma (FCO)
ZBOR 1
PLECARE
Roma (FCO)
Destinatie
Manila
ZBOR 2
DETALII ZBOR
Bucuresti - Roma (FCO)
29 nov. - 10 dec. 2016
Roma (FCO) - Manila
29 nov. - 9 dec. 2016Alte date disponible pentru zborul Roma (FCO) - Manila


Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

"

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten