Zboruri catre Singapore, de la 468 euro dus-intors!

3

Si cum o promotie nu vine niciodata singura, iata ca si KLM a scazut preturile catre mai multe destinatii, printre care si futuristul Singapore. Avem zboruri la 468-486 euro cu Turkish din Bucuresti si Cluj si zboruri la 490 euro cu KLM din Bucuresti.

Locurile la acest tarif sunt limitate și se pot epuiza rapid. Mai jos vei gasi alte perioade la cele mai mici tarife din Bucuresti si Cluj.

468
Zboruri Singapore
noiembrie 2019 - februarie 2020
PLECARE
Bucuresti / Cluj
Destinație
Singapore

din bucuresti

 

din cluj

Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

3 comentarii

  1. Mariana Buzoianu on

    Buna ziua, eu vreau sa cumpăr bilet de avion de la Singapore la București pentru ca merg intr-o croaziera de repoziționare care ajunge in Singapore. Dacă pun întoarcerea din Singapore la una din datele de promoție îmi da o suma mai mult decât dublu. De ce? Multumesc

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Doresti să iti trimitem un email când publicam o noua oferta de vacanta?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.