Zboruri catre sudul Frantei (Marsillia) cu Air France! 135 euro dus-intors

1

Cele mai frumoase cadouri pe care le-am facut pana acum au fost clar vacantele surpriza. Sa vezi expresia mamei atunci cand aude ca va merge in Paris sau Roma la primavara, expresia sotiei cand afla ca va vizita Thailanda peste 7 luni, sunt momente de nepretuit.

O pereche de blugi nu o vei tine minte atat de bine precum ai tine minte cum te-ai plimbat prin campurile de levantica din sudul Frantei :). Asadar, ce ai zice de o oferta Air France catre Marsillia, un motiv numa’ bun pentru a incepe noi planuri pentru o vacanta, dar scapi si de grija cadoului de Mos Craciun?

Zborurile selectate au escale foarte mici in Paris, sunt la clasa Economy cu bagaj de mana de 12 kg, rezervare loc gratuit si au disponibilitate din aprilie pana in august.

Aprilie 2018

Mai 2018

Iunie 2018

Iulie 2018

August 2018

Cum se rezervă?
Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente și termenii și condițiile de utilizare.

Un comentariu

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten