Zboruri catre Thailanda, Bangkok: 375 EUR dus-intors din Bucuresti

6
Astazi am dat peste un tarif excelent pentru zboruri din Bucuresti catre Bangkok, Thailanda la inceput de sezon. Daca ai pierdut ofertele de zilele trecute catre Thailanda, mai ai o sansa la o vacanta exotica la un pret mic 🙂

Clima: Vezi aici cum este vremea in noiembrie.

375€
Zbor Thailanda
Perioadă: 15-24 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (MXP)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (MXP)
Destinatie
Bangkok (BKK)
ZBOR 2
DETALII ZBOR
Bucuresti - Milano (MXP)
15-24 nov. 2016
Milano (MXP) - Bangkok (BKK)
15-24 nov. 2016Alte date disponible pentru zborul Milano (MXP) - Bangkok (BKK)


Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

"

6 comentarii

 1. Buna. O oferta excelenta, multumesc. Crezi ca e suficient timp in aeroportul Malpensa intre 17.55 (aterizare din Bankok) si 19.40 (plecare către Otopeni)?

  • Traveler Adventurer on

   Salut,

   Cele aproape 2 ore sunt suficiente pentru schimbat zborul in acelasi aeroport si eventual preluat bagajul (daca exista bagaj de cala), insa in cazul in care nu exista bagaj de cala, recomandam ca checkin-ul pentru zborul catre Otopeni sa fie facut in prealabil, online. Noi de obicei calatorim fara bagaj de cala, tocmai ca sa nu asteptam preluarea bagajului, in cazul acesta, 2 ore ar fi arhisuficient pentru noi 🙂

   • Gata. Am planificat-o! Doar 12 zile, vom sta doar 1 zi la dus si 1 zi la intors in Bangkok, iar restul vor fi impartite intre Krabi (5 zile) si Phi Phi (4 zile). Din ce am vazut pe Internet, nu a existat vreodata un pret mai bun pentru zborul catre Bangkok.

Leave A Reply

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten