Zboruri catre Zanzibar, 582 euro dus-intors cu KLM!

2

Am gasit cateva zboruri foarte convenabile spre Zanzibar in luna martie. Zborurile sunt operate de KLM si au escale scurte. Tinand cont ca vorbim de luna martie (o perioada destul de apropiata), este un pret ce merita luat in considerare daca planuiesti o vacanta in exoticul Zanzibar.

10 lucruri pe care trebuie sa le stii inainte sa mergi in Zanzibar
Buget de vacanta: 12 zile exotice in Zanzibar
Zanzibar, paradisul cel sarac

Locuri limitate la acest tarif. Vezi detalii si alte perioade mai jos.
ZBORURI CATRE ZANZIBAR

 


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

2 comentarii

  1. Dato-mi voie sa va contrazic: recomandarea pe care o faceti nu este buna. Citez aici” Tinand cont ca vorbim de luna martie, este un pret ce merita luat in considerare daca planuiesti o vacanta in exoticul Zanzibar.” Am sa citez din articolul dvs. cu recomandari: „Totuși, Go2africa nu recomandă perioada de la jumătatea lui martie „. Pe care recomandare sa o iau de buna??

    • Salut! Ideea textului este ca perioada este destul de apropiata, nu neaparat ca recomandam luna martie pentru vizitat Zanzibar. Zanzibar se poate vizita absolut tot timpul anului. Poti iei in considerare ce recomandare crezi de cuviinta. Noi am pleca in Zanzibar si maine, in martie, sau in orice perioada a anului 🙂

      Vacanta frumoasa daca ajungi in Zanzibar!

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend