Zboruri catre Zanzibar in noiembrie-decembrie, 383 eur dus-intors din Bucuresti

0
Am gasit zboruri ieftine catre Zanzibar via Milano in noiembrie si decembrie, inclusiv  in perioada mini-vacantei de 1 decembrie. Zborurile sunt operate de Oman Air si au o escala scurta in Muscat. Nu este nevoie de viza de tranzit pentru aceasta escala.

Vei avea nevoie de cazare in Milano sau langa aeroportul Malpensa la intors. Vezi ofertele de cazare langa aeroportul Malpensa pentru 22-23 nov. 2016.

Informatii viza: Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru a intra pe teritoriul Tanzaniei, doar de pasaport valabil minim 6 luni de la data inceperii calatoriei in Tanzania si Zanzibar.

383€
Zbor Zanzibar
Perioadă: 11-23 nov. 2016
PLECARE
Bucuresti
Destinatie
Milano (MXP)
ZBOR 1
PLECARE
Milano (MXP)
Destinatie
Zanzibar
ZBOR 2
DETALII ZBOR
Bucuresti - Milano (MXP)
11-23 nov. 2016
Milano (MXP) - Zanzibar
11-22 nov. 2016Alte date disponible pentru zborul Milano (MXP) - Zanzibar


Cum rezerv vacanța?
Aceasta este o vacanță pe cont propriu și trebuie să faci rezervările pentru zbor și cazare.

Pentru a continua către rezervarea biletelor de avion și/sau cazare, folosește butoanele roșii de mai sus aferente zborului sau opțiunii de cazare.

Tarifele afișate în ofertă sunt valabile și verificate în momentul publicării ofertei, insa se pot modifica independent de cunostinta noastra. Îți recomandăm sa faci rezervările cât mai repede ca să beneficiezi de tarifele afișate.

Pentru cele mai frecvente intrebări despre ofertele de vacanță publicate pe site (cum se fac rezervările, valabilitatea ofertei, etc.), vezi secțiunea Intrebari frecvente și nu uita să citești și Ghidul Aventurierului low-budget.

"

Adaugă un comentariu

error: Content is protected !!

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Trimite unui prieten