Zboruri din Bruxelles catre Miami, 297 euro dus-intors cu Tap Portugal!

0

 Ai zboruri din Bruxelles către insoritul Miami la 297 euro dus-intors. Dacă ai prieteni în Belgia, da-le neaparat de veste sa porneasca in aventura! Sau bucură-te chiar tu de ea, jongland cu zboruri. Poposeste în Bruxelles pret de un mini city break , apoi continuă-ti escapada către Florida.

Aici gasesti informatii despre ce poti vizita in Miami si in imprejurimi,  iar aici gasesti cateva sfaturi despre ce ar trebui sa stii daca planuiesti o vacanta in Florida, informatii stranse de noi in urma vacantei in SUA din ianuarie 2019. Spor la pregatit si trait aventuri!

 

Locurile la acest tarif sunt limitate și se pot epuiza rapid. Mai jos vei gasi detalii despre aceasta vacanta si alte perioade la cele mai mici tarife.

297
Zboruri Miami
ianuarie-februarie 2020
PLECARE
Bruxelles
Destinație
Miami


Pentru alte informatii utile ce te pot ajuta la organizarea vacantei, intra in grupul pasionatilor de vacante pe cont propriu.

Aceasta este o propunere de vacanță pe cont propriu și trebuie să faci personal rezervările pentru zbor și cazare folosind link-urile de mai sus. Tarifele afișate contin toate taxele. Preturile sunt verificate în momentul publicării, insă pot fluctua. Citește întrebările frecvente.

Leave A Reply

Comentariul a fost trimis.

Dorești să îți trimitem un email când publicăm o nouă ofertă de vacanță?

Ți-am trimis un email să confirmi abonarea.

Send this to a friend